вторник, 13 март 2012 г.

Първата ми мъжка картичка/ Крафт


Наистина се оказа голямо предизвикателство за мен- да направя мъжка картичка.В картичките,които съм правила досега/а те не са много,защото все още има неща,на които да се науча,за да станат и моите толкова красиви,колкото и на другите момичета/,ми беше по-лесно да реша как да проектирам една картичка-пеперуди,дантелки,перлички,цветя...А тази трябваше да е по-семпла-все пак е за мъже:).Мислих,експериментирах и накрая се получи ето това:






С нея ще участвам в Забавлятелство Пето на Мър Мяу "И мъжете са хора".
Включвам я и вХоби предизвикателство №10 на Краси,тъй като няма условие да бъде нова.Надявам се до края на срока на предизвикателството да успея да се включа и с нов проект.


2 коментара:

  1. Най- напред добре дошла сред нас! Хубаво е, нали! Срещаш се със себеподобни и се учиш като децата на много нови неща! От три години това е моят нов свят на спокойствие, тишина, самовглъбяване и творчество! Малко по малко израствах и се радвах като малко дете на всяка новост, научена техника, а света на картичките е необятен! Радвам се, че моите проекти ти харесват! Но и твоите първи опити са си доста добри! Така, че дерзай и ще се "виждаме " онлайн!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесно си се справила с мъжките картички, като за начинаеща.. Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство №10 "Крафт". Ще се радвам, ако успееш да се включиш отново( до края на предизвикателството има още няколко дни).
    Няма изискване картичките да са нови, така,че...картичката ти напълно отговаря на изискванията и е чудесно,че я включи!

    ОтговорИзтриване